Cégünkről
Szerviz
Gépforgalmazás
Részegységek
Fotógaléria
Referenciák
  Kapcsolat  
 
Atillás

Cégünkről

Cégünk az érdi székhelyű ATILLÁS Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 1994. óta foglakozik építőgépek, elsősorban betonipari és kavicsbánya ipari berendezések teljes körű, professzionális szervizelésével, telepítésével és karbantartásával. A 20 fős mobil szervizcsapattal és 5 db teljesen felszerelt szervizautóval dolgozó vállalkozásunk számos referenciával büszkélkedhet Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Ukrajnában, Ausztriában, Németországban, Svájcban és Szerbiában. Megrendelői között olyan nagynevű nemzetközi vállalatok találhatók mint a Holcim, TBG, Strabag (Frissbeton), Cemex, DBK, Betonpartner, Porr, CRH, Consolis, valamint számos hazai betonipari kisvállalkozás.

Cégünk látja el a NORD hajtóművek hivatalos garanciális és garancián túli szervizét Magyarországon, valamint a Magyarországról eladott hajtóművek szervizét Ukrajnában, Romániában és Szerbiában.

A szerviztevékenység mellett a kezdetektől foglalkozunk célgépek tervezésével és gyártásával, elsősorban autóipari beszállítók számára.

Szoros együttműködésben dolgozunk a Hafner pneumatikával, vállaljuk pneumatika rendszerek tervezését, kivitelezését, javítását, valamint pneumatika elemek forgalmazását.

Tevékenységünk részét képezi a betonipari gépek és technológiai berendezések forgalmazása, melyet Magyarországon kívül Ukrajnában és Romániában is ellátunk. Szállító partnereink kivétel nélkül a világpiac élvonalába tartozó márkák Nyugat-Európai gyártói, akik különös hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra és innovációra.

Cégünk saját leányvállalatokkal rendelkezik Ukrajnában és Romániában. A beregszászi, illetve kolozsvári székhelyű vállalkozások elsősorban a helyi piacok gépforgalmazásának koordinációját és ügyfélkapcsolatai rendszerének fenntartását végzik.