Cégünkről
Szerviz
Gépforgalmazás
Részegységek
Fotógaléria
Referenciák
  Kapcsolat  
 
Atillás - Gépforgalmazás

Gépforgalmazás

Cégünk a nemzetközi piacon vezető szerepet betöltő, kiemelkedően magas minőséget képviselő, az innovációra és környezettudatosságra nagy hangsúlyt fektető, elsősorban német, angol, skandináv és amerikai építőgép gyártó cégek képviseletét látja el Magyarországon, mely képviseleti tevékenységet saját mérnöki- és szervizkapacitásainkkal tesszük teljessé.
Technológiai kínálatunkban megtalálhatók a betongyártás, beton- és vasbeton termékgyártás, padlóbeton készítés, valamint a kő- és kavicsbánya ipar gépei, berendezései, komplett technológiai rendszerei.
Az új berendezések mellett kínálunk használt és gyárilag felújított gépeket, valamint a berendezések javításához, üzemeltetéséhez szükséges kopóelemeket és alkatrészeket is.
Gyakorlott szervizcsapatunkkal vállaljuk a fenti berendezések kulcsrakész telepítését, javítását, időszakos karbantartását és teljes körű alkatrész ellátását.

Betonacél feldolgozó gépek »Betongyárak, keverőgépek,
beton kiszállító rendszerek »Üreges födémpalló gyártó technológia »Ipari padlóbeton készítő berendezések »Maradékbeton újrahasznosító berendezések »Beton- és vasbeton termék gyártó technológiák »Kavics- és kőbánya ipari berendezések »Ipari csavarkompresszorok »Betongyárak téliesítése »Fejmert keverők »Sablonok, zsaluzatok,
billenőpadok vasbetontermék gyártáshoz »Aszfaltgyárak »Dorner vezérlések magyarországi vevőszolgálata »

Térkő sablonok »MBK vasalat hegesztő gépek »